KlusHub Affiliate

Hieronder leggen we je uit wat het Klushub Affiliate programma inhoudt


KlusHub Affiliate

Het KlusHub affiliate programma geeft je de mogelijkheid om geld te verdienen met het aanbrengen van vakmannen voor het KlusHub platform.

Beloning

Voor elke vakman die zich via jou link bij KlusHub registreert krijg je voor een periode van 12 maanden tien procent van de commissie die KlusHub van de vakman ontvangt voor het bemiddelen bij een klus.

Ja, je leest het goed, de beloning geldt voor een periode van 12 maanden. Voor elke klus die de vakman via klushub uitvoert ontvang je voor een periode van 12 maanden tien procent van de commissie die KlusHub van de vakman ontvangt voor het bemiddelen.

Nadat je het affiliate programma hebt ingeschakeld worden al je affiliate activiteiten automatisch voor je bijgehouden.

KlusHub affiliate pagina

Op deze pagina kun je in één oogopslag het aantal vakmannen zien die via jou bij KlusHub zijn aangebracht, wat de hoeveelheid aan verkoop transacties is en bovenal wat je per uitgevoerde klus hebt verdient.

Op de KlusHub affiliate pagina tref je tevens je eigen KlusHub affiliate link. Deze unieke link geef je aan de vakman zodat wij kunnen bijhouden welke vakman zich via jou bij KlusHub heeft geregistreerd.